ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Α.Λοβέρδος :Αν είμαι η επιλογή των πολιτών, θα γίνει το ΠΑΣΟΚ από το ίδιο βράδυ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΑLPHA είπε για τα  σενάρια που κυκλοφορούν περί προσπάθειας αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ :

«Επειδή λέγεται ότι θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να με καταψηφίσουν, τους καλοδέχομαι με ενθουσιασμό γιατί πιστεύω ότι αυτό θα αυξήσει τη συμμετοχή, με δυο καλά αποτελέσματα: Θα έρθουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη μας και κατά δεύτερο λόγο, θα τσακίσει και τους μηχανισμούς. Γιατί όταν έρχονται ψηφοφόροι από όλους χώρους, διαλύουν τους κομματικούς μηχανισμούς που δεν είναι καλό πράγμα»

Και τόνισε: «Αν μιλάμε για υπόγειες πορείες, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα υπόγειο κέντρο εξουσίας να σιγοντάρει κάποιους πρόθυμους για νέες Πρέσπες.Σε αυτό θέλω να είμαι κατηγορηματικός και πάρα πολύ αυστηρός».

Τέλος ο κ Λοβέρδος αναφερόμενος στο όνομα του κόμματος ξεκαθάρισε ότι : ΚΙΝΑΛ είναι σήμερα, και θα είναι την ημέρα των εκλογών. Αν είμαι επιλογή των πολιτών, θα είναι ΠΑΣΟΚ από το ίδιο βράδυ. Η επιλογή μου σημαίνει αυτό. Τα όργανα θα έρθουν με τη σειρά τους. Αλλά το ίδιο βράδυ θα υπάρχει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button