ΑΠΟΨΕΙΣ
«Απόδραση» στις παραλίες της Αττικής: Γέμισε η Αθηναϊκή Ριβιέρα από λουόμενους λόγω ζέστης

Από τις πρωινές ώρες, οι οργανωμένες και οι ελεύθερες ακτές κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας γέμισαν με λουόμενους κάθε ηλικίας, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλοκαιρινό καιρό για μια δροσιστική βουτιά στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού.

Η αυξημένη κίνηση καταγράφηκε σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από το Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο έως τη Γλυφάδα, τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και το Σούνιο, με τις παραλίες να θυμίζουν ημέρες κορύφωσης της θερινής περιόδου.

Το σκηνικό του καύσωνα σε συνδυασμό με το δροσερό μελτέμι αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για μικρές αποδράσεις, με πολλούς κατοίκους του Λεκανοπεδίου να επιλέγουν τη θάλασσα προκειμένου να ξεφύγουν από τη ζέστη και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.



