ΑΠΟΨΕΙΣ

Προφυλακιστέος ο 37χρονος αστυνομικός για μεταφορά κοκαΐνης στη Ρόδο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 37χρονος αστυνομικός που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του περίπου μισό κιλό κοκαΐνης.

Ο αστυνομικός συνελήφθη λίγο μετά την άφιξή του στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι εξαναγκάστηκε να προχωρήσει στη μεταφορά λόγω οικονομικών οφειλών που είχε προς κύκλωμα ναρκωτικών.

Ειδικότερα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε δημιουργηθεί χρέος από την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση και, προκειμένου να το αποπληρώσει, του ζητήθηκε να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταφορά στη Ρόδο.

Ο 37χρονος αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button