ΑΠΟΨΕΙΣ

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα – Εγκατέλειψε το σημείο οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με μηχανή

Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί της Τρίτης (02.09.2025), στη συμβολή της οδού Αμερικής με τη Νέα Εθνική Οδό στην Πάτρα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο δικυκλιστής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε αρχικά το σημείο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και ακινητοποίησαν τον οδηγό στην περιοχή του Ρίου. Ο ίδιος προσήχθη στην Τροχαία και φέρεται να υποστήριξε ότι δεν εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου, αλλά κατευθυνόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου καθώς είχε τραυματιστεί και ο ίδιος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button