Eurostar :πλημμύρισε η κεντρική σήραγγα -ακυρώσεις δρομολογίων και ταλαιπωρία των επιβατών της Πρωτοχρονιάς

To Eurostar ακύρωσε όλα τα δρομολόγια του που συνδέουν τη Βρετανία με την ηπειρωτική Ευρώπη και συγκεκριμένα με το Παρίσι και τις Βρυξέλλες αφήνοντας περίπου 30.000 εξοργισμένους επιβάτες παγιδευμένους στο Λονδίνο και καταστρέφοντας τα σχέδια τους για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα πλημμύρισε η κεντρική σήραγγα που συνδέει τη Βρετανία με την κεντρική Ευρώπη γεγονός που έχει προκαλέσει χάος αλλά και έντονη δυσαρέσκεια στους ταξιδιώτες .

Πολλοί απο αυτούς ήθελαν να υποδεχθούν το 2024 στο Παρίσι, ή να απολαύσουν οικογενειακές διακοπές στη Disneyland και πλέον έχουν μείνει παγιδευμένοι στον σιδηροδρομικό σταθμό St Pancras International.Το πρόβλημα ξεκίνησε χθες το βράδυ, όταν νερά γέμισαν την σήραγγα στο Ebbsfleet International στο Κεντ, αναγκάζοντας την Eurostar να διακόψει όλες τις υπηρεσίες του.
«Εξαιτίας της πλημμύρας σε μια σήραγγα στη γραμμή υψηλής ταχύτητας κοντά στο Λονδίνο, πρέπει να ματαιώσουμε όλες τις αμαξοστοιχίες μας στη γραμμή μας από και προς το Λονδίνο το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου», ανέφερε η εταιρεία Eurostar.

Πολλοί επιβάτες προσπάθησαν να βρούν ένα αεροπορικό εισιτήριο όμως λόγω της εορταστικής περιόδου οι θέσεις που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ήταν ελάχιστες..
Πηγή:Daily Mail /φωτο REUTERS



