Ελλάδα

Τελικά απέσυρε το μέτρο για το take away ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε αλλαγή του μέτρου της προσωρινής αναστολής του “take away” προχώρησε το μεσημέρι η κυβέρνηση.
Μετά την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε σχετικά με την απαγόρευση του “take away” από συγκεκριμένα μαγαζιά τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, η κυβέρνηση παίρνει πίσω το μέτρο που ανακοίνωσε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ενω το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «σταματά το take away για τα Σαββατοκύριακα γιατί παρατηρήθηκε συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα, την ώρα που ο κόσμος έπαιρνε τον καφέ του.»
Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ο υπουργός αναθεώρησε μετά την σύγχυση που προκλήθηκε και  προέβη στην εξής δήλωση:

«H κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Ενω  έγραψε στο twitter

Άδωνις Γεωργιάδης @AdonisGeorgiadi
Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button