ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τσατραφύλλιας:Διπλό κύμα κακοκαιρίας έως την Πέμπτη – Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες αναμένονται σε επτά περιοχές της χώρας έως και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει σημαντικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα έως και την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο —αν και μικρότερης διάρκειας— προβλέπεται να φέρει έντονα φαινόμενα την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο, τη δυτική και τη νότια Ελλάδα.

Από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και κυρίως το Σαββατοκύριακο 25–26 Οκτωβρίου, ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, φτάνοντας σε επίπεδα άνω των 28 βαθμών Κελσίου — ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή.

Όσον αφορά την 28η Οκτωβρίου, η πρόγνωση προς το παρόν παραμένει χαμηλής αξιοπιστίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button