Κλέαρχος Μαρουσάκης :«Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες»

Ανάρτηση στα social media με την οποία προειδοποιεί για πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Χώρας πραγματοποίησε ο γνωστός μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Η επέλαση της κακοκαιρίες θα συνεχιστεί και για τις επόμενες ώρες και ο κύριος Μαρουσάκης συνιστά προσοχή σε Αττική, Εύβοια, Σποράδες, Θεσσαλία, Χαλκιδική, Πελοπόννησο και Κυκλάδες.
Ας δούμε αναλυτικά την ανάρτηση :
Μεγάλη προσοχή μέσα στη νύχτα αλλά και αύριο στην Αττικοβοιωτία, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Χαλκιδική, προς τα βορειοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, αλλά και τις δυτικές και βόρειες Κυκλάδες.
Τα προγνωστικά θέλουν μεγάλο όγκο νερού, συνοδεία ισχυρών ηλεκτρικών εκκενώσεων.
Αξίζει να θυμηθούμε τον Αύγουστο του 2020 όπου η Εύβοια χτυπήθηκε από έναν ισχυρό και με διάρκεια πυρήνα καταιγίδων που στο πέρασμά του άφησε ακόμη και νεκρούς.
Μεγάλη προσοχή και το Καλοκαίρι είναι μπροστά μας να απολαύσουμε θάλασσες, ακτές και γενικά τις ομορφιές του τόπου μας!
Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλες και όλους




