Ελλάδα

Κως: Απολογείται τη Δευτέρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Στην ανακρίτρια θα προσαχθεί προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 19 Ιούνη  από παραγγελία της  εισαγγελέας Κω ο 32χρονος υπήκοος του Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Τη Πέμπτη 15 Ιουνίου οι άνδρες της Ασφάλειας παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και ο 32χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Κω τη προσεχή Δευτέρα» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος τύπου και υπασπιστής Αστυνόμος Α΄ Πέτρος Βασιλάκης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι έρευνες από όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος ανθρωποκτονιών, είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της 27χρονης.

Ήδη έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώ οι Αρχές έχουν χωρίσει τις έρευνες σε δύο μέρη. Από τη μία να βρουν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η 27χρονη πριν εξαφανιστεί και από την άλλη να τη βρουν.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ο αλλοδαπός ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι  είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη Πολωνή, Αναστάζια – Πατρίτσια, στο σπίτι του. Μάλιστα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος έπεισε την κοπέλα από την Πολωνία να την οδηγήσει σπίτι του για να την προμηθεύσει με χασίς.

Στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που συνελήφθη, ασκήθηκε ήδη δίωξη για αρπαγή. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο για Ιταλία στις 15 Ιουλίου στο όνομα του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button