Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος στη Θεσσαλονίκη που κατέληξε σε τροχαίο

Σε Κινηματογραφική εξελίχθηκε η  καταδίωξη οχήματος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  το απόγευμα της Παρασκευής στη δυτική  Θεσσαλονίκη .

Πιο συγκεκριμένα στο όχημα επέβαιναν δυο άτομα, ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού. Στη διάρκεια της καταδίωξης διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν κλεμμένο.

Όπως αναφέρει τοπικά μέσα , ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιέςκινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, προσκρούοντας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής “27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο”. Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς.

Το καταδιωκόμενο όχημα χτύπησε και σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Λαγκαδά. Ο οδηγός του οχήματος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό και μόλις έφτασε στο σημείο δεν πίστευε στα μάτια του, όπως περιέγραψε. «Η ζημιά είναι σοβαρή, θα χρειαστούν αρκετές μέρες να επιστρέψω στη δουλειά, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές».

Πηγή φωτογραφίας : thestival

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button