UncategorizedΑΠΟΨΕΙΣ

Σοκ στην Καλλιθέα: Σύλληψη καθηγήτριας για διακίνηση τσιγάρων και ναρκωτικών σε μαθητές

Στη σύλληψη μιας 34χρονης καθηγήτριας στην Καλλιθέα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης τσιγάρων και ναρκωτικών ουσιών σε μαθητές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια, που διδάσκει σε γυμνάσιο της περιοχής, φέρεται το πρωί να παρέδιδε κανονικά μαθήματα και, σύμφωνα με καταγγελίες, μετά τη λήξη τους να προχωρούσε σε παράνομες συναλλαγές με μαθητές.

Ήδη από τις αρχές του έτους, γονείς είχαν εκφράσει ανησυχίες και είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες προς τη διεύθυνση του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτες κινήσεις σε πάρκο της Καλλιθέας και προχώρησαν σε έλεγχο δύο ατόμων. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για την καθηγήτρια και έναν μαθητή του σχολείου.

Στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, μεταξύ των οποίων και κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας». Ο μαθητής που συνελήφθη μαζί της αρνήθηκε ότι προμηθεύτηκε τις ουσίες από την ίδια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της, οι αρχές εντόπισαν πλήθος από νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικών.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button