ΑΠΟΨΕΙΣ

Δραματική διάσωση 84χρονης από φλεγόμενη μονοκατοικία στη Λαμία

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (29.11.2025) στη Λαμία, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία σε κάθετη πάροδο της οδού Παπαποστόλου, κοντά στο κατάστημα «Euronics».

Αστυνομία και Πυροσβεστική ενημερώθηκαν άμεσα και έσπευσαν στο σημείο.

Μέσα στο σπίτι είχε εγκλωβιστεί μια 84χρονη γυναίκα, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της Ομάδας ΔΙΑΣ και πλήρωμα περιπολικού, που έφτασαν πρώτοι, εισήλθαν άμεσα στο φλεγόμενο σπίτι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την ηλικιωμένη, μεταφέροντάς την με ασφάλεια στην αυλή.

Στη συνέχεια έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, με τους πυροσβέστες να προχωρούν στην κατάσβεση της φωτιάς, η οποία φέρεται να ξεκίνησε από τον απορροφητήρα και είχε επεκταθεί στην κουζίνα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες στην 84χρονη, η οποία ευτυχώς ήταν σε καλή κατάσταση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button