ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοικος είχε απειλήσει να βάλει φωτιά στην πολυκατοικία στη Ριζούπολη -Αναζητείται από τις αρχές

Παραλίγο να ζήσουμε τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου  στη Ριζούπολη καθώς  ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας.

Από  τη φωτιά στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας κινδύνεψε μια οικογένεια να καεί ζωντανή, ενώ συνολικά πέντε άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ανάμεσά τους και ένα παιδί 13 ετών. 

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/04/2024) στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και άμεσα οι φλόγες και οι καπνοί έζωσαν όλο το κτίριο, ενώ οι ένοικοι από τα υπόλοιπα διαμερίσματα δεν κατάφεραν να βγουν στο δρόμο και έξι άτομα εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια περιμένοντας την πυροσβεστική.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν σωτήρια για τους εγκλωβισμένους καθώς μεταφέρθηκαν με κλιμακοφόρα οχήματα σε ασφαλές σημείο. Τους χορηγήθηκε οξυγόνο από διασώστες και πέντε άτομα -ανάμεσά τους και ένα παιδί- μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνούς. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star σύμφωνα με καταγγελίες γειτόνων, εξετάζεται ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έβαλε τη φωτιά ένας ένοικος της πολυκατοικίας, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε απειλήσει τους υπόλοιπους ενοίκους ότι θα το έκανε. Αναζητείται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button