ΑΠΟΨΕΙΣ

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 84χρονου στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθησαν τρεις δράστες

Εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) η δολοφονία 84χρονου άνδρα στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου (15/2/2026) μέσα στο διαμέρισμά του από συγγενικό του πρόσωπο, φέροντας πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026. Το θύμα αναζητούνταν από συγγενείς του ήδη από την προηγούμενη ημέρα, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης. Από την προανάκριση και τις συντονισμένες έρευνες, καθώς και από την αυτοψία στον χώρο του εγκλήματος με τη συνδρομή κλιμακίου της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι τρεις ημεδαποί εισήλθαν στην οικία του 84χρονου και, με τη χρήση μαχαιριού, τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα. Από τον χώρο διαπιστώθηκε η αφαίρεση ενός κινητού τηλεφώνου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Τα ακριβή κίνητρα της πράξης διερευνώνται.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση συνεχίζει η αρμόδια Υπηρεσία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button