LIFE STYLEΕλλάδα
Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά(photos)

Ο πρωτότοκος γιος του Τέως Βασιλιά , Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ βρίσκονται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, καθώς το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Μητρόπολη , και έπειτα στο Τατόι .
Ο πρωτότοκος γιος του τέως Βασιλιά Κωσταντίνου Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, μένουν στην Μεγάλη Βρετανία, που βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος.
Νωρίς το μεσημέρι σήμερα το μεσημέρι όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες και το αναχώρησαν από το ξενοδοχείο που έχουν επιλέξει για την διαμονή τους.






