ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μητσοτάκης: Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ για τρεις μήνες

Η κυβέρνηση προχωρά στην επιβολή πλαφόν στο περιθώριο κέρδους για καύσιμα και προϊόντα σούπερ μάρκετ, με ισχύ για τους επόμενους τρεις μήνες. Την πρόθεση αυτή προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωσταντίνο Τασούλα.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «δεν πρέπει αυτή η αναταραχή να οδηγήσει σε φαινόμενα κερδοσκοπίας», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την κατάσταση και βρίσκεται σε επαγρύπνηση για ενδεχόμενες περαιτέρω επιπτώσεις της κρίσης στην οικονομία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέτρα και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις αναμένεται να παρουσιαστούν στις 14:00 από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή  Χατζιδάκη και τον υπουργό Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button