Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στη Λάρισα για σεξουαλική εκμετάλλευση 20χρονης

Δύο γυναίκες αλλοδαπής καταγωγής συνελήφθησαν στη Λάρισα, κατηγορούμενες για εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση.
Θύμα τους μια 20χρονη από την Κολομβία, η οποία παραπλανήθηκε με την υπόσχεση ότι θα εξασφάλιζε υψηλά εισοδήματα εργαζόμενη ως ιερόδουλη στην Ελλάδα.
Η νεαρή γυναίκα έφτασε στη χώρα μας στα τέλη του περασμένου μήνα και μεταφέρθηκε στη Λάρισα, όπου εγκαταστάθηκε σε διαμέρισμα στη συνοικία Λειβαδάκι, το οποίο είχαν νοικιάσει οι δύο κατηγορούμενες. Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα σε λίγες ημέρες η 20χρονη εξαναγκάστηκε σε ερωτικές συνευρέσεις με περίπου 40 άνδρες, με τα ραντεβού να οργανώνει η 43χρονη.
Όταν το θύμα εξέφρασε την επιθυμία να σταματήσει, οι δύο γυναίκες φέρονται να την απείλησαν ότι δεν θα της επιτρέψουν να φύγει, αν δεν τους κατέβαλλε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό σε οικείο της πρόσωπο και στη συνέχεια στις αρχές.
Μετά τη σύλληψη, οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραμένουν υπό κράτηση ενόψει της απολογίας τους στον ανακριτή. Η 20χρονη έχει επιστρέψει στην πατρίδα της.



