Τομ Κρουζ o καλύτερος «διαφημιστής» της Ελλάδας : Την αγαπώ, σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός!

Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ είπε τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, την ελληνικής κουζίνα, αλλά και τον χαρακτήρα των Ελλήνων.
Ο Τομ Κρουζ δήλωσε θαυμαστής της Ελλάδας και των Ελλήνων. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη νέα του ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές», και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Ελλάδα, κάτι που αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας.
Μόλις ο Τομ Κρουζ άκουσε ότι ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού είναι από την Ελλάδα, αποθέωσε τη χώρα μας. «Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός», ανέφερε ο Τομ Κρουζ.
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στην 7η κατά σειρά ταινία της σειράς: «Επικίνδυνες αποστολές», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τους ελληνικούς κινηματογράφους Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου. Μιλώντας για τη νέα του ταινία ο Τομ Κρουζ είπε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη από όλες τις άλλες.



