Υπάρχει ενδεχόμενο για αναβολή του debate μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Υπάρχει ενδεχόμενο να αναβληθεί το debate των πολιτικών αρχηγών για λίγα 24ωρα λόγω της τραγωδίας στη Πύλο συζητείται σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν σε αυτό.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει βαρύ κλίμα σε όλα τα κόμματα αλλά κυρίως έντονος προβληματισμός μεταξύ των δημοσιογράφων και εξετάζεται το ενδεχόμενο λόγω του δραματικού αυτού γεγονότος να αναβληθεί για λίγες ημέρες το debate.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κανένα κόμμα δεν θέτει θέμα να μην διεξαχθεί το debate. Αν τελικά γίνει αυτή η εισήγηση, τότε πιθανόν να ζητηθεί η σύγκληση της διακομματικής επιτροπής για να παρουσιαστούν τα επιχειρήματα υπέρ και κατά της αναβολής. Το debate έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21.00 στην ΕΡΤ.



