ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξύλο μέσα στο κοινοβούλιο : Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών έριξε γροθιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο  και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια καθώς  ένας βουλευτής της  Ελληνικής Λύσης δέχθηκε  επίθεση από πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών που τώρα είναι ανεξάρτητος. 

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο.  Ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο ΓΝΑ γιατί ένιωσε ζαλάδα μετά το επεισόδιο και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από την Ολομέλεια όπου εξεταζόταν η άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για επιθέσεις που είχε δεχθεί μέσω διαδικτύου από τρολ πίσω από τα οποία υποστηρίζει ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Τον βουλευτή Φλώρο προσπάθησε να συγκρατήσει συνάδελφός του όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά ήταν αδύνατον. 

Μόλις βγήκαν από την Ολομέλεια και ενώ βρίσκονταν στις σκάλες ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μπουνιά από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο ιατρείο.

Ο διάλογος που προηγήθηκε μεταξύ των δυο βουλευτών σοκάρει: 

Κωνσταντίνος Φλώρος : Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος : Άντε
Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@
Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Οι βουλευτές παρακολουθούσαν το επεισόδιο αποσβολωμένοι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button