ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σακης Αρναούτογλου :Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές τη χώρας -Αναλυτική πρόγνωση

Για επιστροφή της αστάθειας την Τετάρτη και την Πέμπτη με αρκετές περιοχές της χώρας να πλήττονται από βροχές και καταιγίδες τις θερμές και απογευματινές ώρες της μέρας, ενημέρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης την Τρίτη θα σημειωθούν κάποιες διάσπαρτες μπόρες στη Δυτική Μακεδονία.Τις βραδυνές ώρες η αστάθεια θα γίνει πιο έντονη στη Βόρεια Στερεά Ελλάδα και στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου.

Την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα είναι καλός αλλά θα υπάρχουν σύννεφα τις θερμές ώρες της ημέρας ενώ πιθανότητες για μπόρες θα έχουμε και πάλι στα ορεινά της Πελοποννήσου αλλά και στην βορειοδυτική Στερεά και την Θεσσαλία.

Την Πέμπτη αστάθεια θα υπάρχει στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα αλλά λιγότερη από την Τετάρτη.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά και μπόρες – καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία στην βόρεια χώρα κάτω από 30 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μειωμένη αστάθεια και καλύτερο καιρό με άνοδο της θερμοκρασίας.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί ηλιοφάνεια αλλά και κάποιες συννεφιές με μια μικρή πιθανότητα να έχουμε στα ορεινά μικρής διάρκειας μπόρα. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν συννεφιές το πρωί και από τα νότια προς τα βόρεια θα έχουμε και κάποιες παροδικές βροχές. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button