ΜΟΔΑ

Η Αθήνα υποδέχθηκε τον Dior που εξυμνεί την Ελλάδα και τον πολιτισμό της (φωτο)

Ποιές παρουσίες ξεχωρίσαμε

Κατρίν Ντενέβ

Το ελληνικό «φως» και η αρχέγονη έννοια της ομορφιάς, το Κάλλος ταξίδευσαν μέσα από την επίδειξη του διεθνούς brand από το Καλλιμάρμαρο στον κόσμο, μαζί με τις δημιουργίες του Οίκου που είχαν και ελληνικό χρώμα.

Με 400 καλεσμένους εκ των οποίων οι 200 έφτασαν τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό.

Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του οίκου μόδας η μοναδική αυτή εκδήλωση ενδυναμώνει περαιτέρω του πολύτιμους και δημιουργικούς δεσμούς μεταξύ του Dior και της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία πιστή στην δέσμευσή της να προβάλλει και να ενισχύει τους Έλληνες σχεδιαστές επέλεξε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από Έλληνα, τον Χρήστο Κωσταρέλλο.

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαρία Σάκκαρη  με την μητέρα της , η Βίκυ Καγιά,και  η Άντζελα Γκερέκου η οποία ήταν η πιο κομψή παρουσία απο Ελληνικής πλευράς 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button