Ελλάδα

Για ποια χρέη επανέρχονται οι 72 και οι 100 δόσεις

Μια νεα ρύθμιση που θα αφορά αποκλειστικά τους συνεπείς οφειλέτες  που κάλυπταν τις υποχρεώσεις τους θα διευκολύνει χιλιάδες πολίτες.

Οι δόσεις θα φθάνουν έως και τις 72 και με το ποσό της έκαστης δόσης να ξεκινά από 30 ευρώ τον μήνα,.

Με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες θα μπορέσουν να κλείσουν οριστικά τις ανοιχτές υποθέσεις που έχουν με τους δήμους μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Αφορά κυρίως οφειλές σχετικές με δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, τέλος ακίνητης περιουσίας, λογαριασμούς ύδρευσης, κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας και άλλα δημοτικά τέλη που έχουν μείνει απλήρωτα και θα μπορούν πλέον να τακτοποιηθούν με μια νέα έκτακτη ρύθμιση που προβλέπει 36 ή 72 μηνιαίες έντοκες δόσεις.

Την ίδια ώρα, ανοίγει ξανά η «πόρτα» των παλαιών ρυθμίσεων των 100 δόσεων σε όσους τις έχασαν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2023.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button