ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήμος 3Β :Το σύστημα εναέριας επιτήρησης ανίχνευσε και πρόλαβε φωτιά στο Λαγονήσι

Δήμος 3Β :Το σύστημα εναέριας επιτήρησης ανίχνευσε και πρόλαβε φωτιά στο Λαγονήσι  σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου μέσω social media κυρίου Γρήγορη Κωσταντελλου:

(To 24ωρο σύστημα εναέριας επιτήρησης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας ανίχνευσε, ειδοποιώντας άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εστία πυρκαγιάς στο Λαγονήσι.

Ήταν το πρώτο περιστατικό που εντοπίζει το εναέριο συστήματος επιτήρησης, το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό και για περιοχές εκτός των ορίων της πόλης.

Είμαστε ο πρώτος δήμος στην χώρα που εφαρμόζει εναέριο σύστημα επιτήρησης δασικών περιοχών με υπερσύγχρονα drone τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με ψηφιακές και θερμικές κάμερες τα οποία θα στέλνουν σε πραγματικό χρόνο, εικόνα υψηλής ευκρίνειας σε σταθμό ελέγχου που βρίσκεται στο δημαρχείο μας.

Ο Δήμος μας ατενίζει το μέλλον και αντιμετωπίζει κάθε νέα πρόκληση ως ευκαιρία για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, τους πολίτες της επόμενης γενιάς).

Μακάρι το πρωτοποριακό αυτό σύστημα να έχει μιμητές σε πανελλαδική κλίμακα μήπως ανιχνεύοντας έγκαιρα μια φωτιά  καταφέρουμε να επέμβουμε άμεσα και να σώσουμε τα δάση μας και τις περιουσίες που χάνονται στις φλόγες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button