Magazino

Θεματικά  καφέ στην Αθήνα. …η χαρά του να ξανά νιώσεις παιδί

Αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και Πινόκιο έψαχναν να βρουν ένα μέρος για να απολαύσουν τον καφέ ή το τσάι τους μαζί με ένα cheesecake ή μια κρέπα υπερπαραγωγή , σίγουρα ένα από τα παρακάτω καφέ θα ήταν η επιλογής τους.

Είναι «παραμυθένια» και τραβούν την προσοχή μικρών και μεγάλων. Διηγούνται, γλυκές ιστορίες που στην πλειοψηφία τους και προσφέρουν μια εμπειρία που μοιάζει βγαλμένη από τις σελίδες ενός παραμυθιού.

Fairytale

Ένας  χώρος όπου ζωντανεύουν όλα τα γνωστά μας παραμύθια! Μετα την επιτυχημένη παρουσία του στην Νέα Φιλαδέλφεια το Fairytale άνοιξε και ένα άκρως παραμυθένιο μαγαζί στου Ψυρρή . Στον χώρο, κυριαρχούν το ροζ βελούδο, συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις  που δίνουν την αίσθηση ότι πίνεις τον καφέ σου στη “Χώρα των θαυμάτων”. To προσωπικό είναι πάντα ντυμένο με τις ανάλογες στολές που παραπέμπουν και αυτές σε… παραμύθι

Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια & Λεωκορίου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή 


Little Kook’s 

Εδώ υπάρχει ένας  παραμυθένιο κόσμος που αφήνει την πραγματικότητα εκτός…Τι να πρωτοπεί κανείς για το Little Kook στο κέντρο της πόλης.Εδώ και χρονια είναι πόλος έλξης πολλών τουριστών και όχι μόνον …Η Μαίρη Πόπινς, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, η Σταχτοπούτα είναι κάποιες μόνο από τις θεματικές επιλογές. Τρείς φορές τον χρόνο η διακόσμηση αλλάζει και το πολυαγαπημένο cafe γίνεται σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες και να απολαύσουν απο κοντά κάτι διαφορετικό! Εδώ θα συνοδέψετε τον καφέ σας με μοναδικά γλυκά του και ειδικα τα κέικ του που είναι ασυναγώνιστα. 

Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή

Ellyz Athens…όλα ροζ.

To Ellyz Athens σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας, αν και δεν είναι θεματικό καφε αλλά ένας χώρος γεμάτος λουλούδια ροζ ή μωβ, τα τραπέζια λευκά και μαρμάρινα παραπέμπουν σε γαλλικό καφέ της δεκαετίας του ’30, και οι βελούδινοι καναπέδες και αυτοί σε αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου.

Ἁγίου Φιλίππου 11 Μοναστηράκι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button