ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αττική Οδός -Οδηγοί αποκλεισμένοι επι ώρες στον πιο σύγχρονο δρόμο της Αττικής

Απίστευτη ταλαιπωρία !


Τραγική η κατάσταση στην Αττική οδό με χιλιάδες οδηγούς να είναι εγκλωβισμένοι μέσα στα χιόνια για πάνω από 5 ώρες χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια εξέλιξη.

Άνθρωποι χωρίς τροφή ,νερό και με τα καύσιμα τους να μειώνονται από την ανάγκη τους να θερμάνουν τα αυτοκίνητα τους αλλά και τα νεύρα τους δικαιολογημένα να είναι στα όρια τους.

Η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της εκφράζει την λύπη της για την κατάσταση και επιρρίπτει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη στους οδηγούς!!!

Αναφέρει: «Διευκρινίζεται ότι σε ορισμένα σημεία του αυτοκινητόδρομου, ειδικότερα στη σύνδεση της σήραγγας Βριλησσίων με την Περιφερειακή Υμηττού και στην περιοχή του Γέρακα στο ρεύμα προς Ελευσίνα δημιουργήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης, είτε φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών τους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές».

Σίγουρα είναι αδιανόητο το γεγονός οτι ενώ όλοι γνώριζαν την εξέλιξη της κακοκαιρίας δεν μπόρεσαν να προστατέψουν τους οδηγούς απο αυτή τη ταλαιπωρία σε έναν τόσο σύγχρονο δρόμο.

Και τέλος επι  τόσες ώρες θα μπορούσαν να προσφέρουν μιας μορφής υποστήριξη στους ταλαιπωρημένους οδηγούς.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button